Waarom ik een blog gestart ben

Hallo daar! Welkom bij mijn eerste blogpost. Vanaf 1 januari 2016 ga ik proberen regelmatig blogposts te plaatsen over mijn studie en interesses. Maar waarom doe ik dit nou eigenlijk? Dat kun je hieronder lezen!

 • 1. Om mijn vrienden en familie op de hoogte te houden.
  Door artikelen te plaatsen kan ik gebeurtenissen eenvoudig delen met familie, vrienden en collega’s.
 • 2. Om mijn studieloopbaan vast te leggen.
  Door mijn hele studie vast te leggen schets ik een duidelijk beeld van mijn opleiding, waardoor ik altijd kan terugkijken wat ik allemaal gedaan heb.
 • 3. Om mijn passie te delen.
  Ik heb interesse in entrepreneurship en technologie. Dit zou een manier kunnen zijn om mijn affiniteit met deze onderwerpen te delen.
 • 4. Om mijn gedachtes te ordenen.
  Een goede manier om een coherente mening te vormen is over een onderwerp schrijven. Het schrijven van een blog dwingt mij om research te doen en na te denken.
 • 5. Om mijzelf online te profileren. 
  Door een eigen blog te starten kan ik mijn interesses delen en een identiteit ontwikkelen. Hierdoor kan ik later een betere baan of opdracht krijgen die echt bij mij past.

Daarnaast vind ik het uiteraard ook leuk om een blog bij te houden. Ik hoop dat je het avontuur van 4 jaar (of langer?) bloggen met mij mee gaat. Mijn volgende blog gaat binnen 2 weken online. Ik zeg tot dan!

Share this article